Visszatérnek a „A bitorló fivér” sorai!

Akik anno olvasták a Triannita Krónikák – akkor még csak sorozatként futó – harmadik részét, a „A bitorló fivér” – t, tudhatták: a sorozat itt még javában csak a közepén jár!

Az „Az első küldetés”, a „Az árnylovasok” után  itt van ismét e-book formátumban a harmadik kötete is a krónikáknak!

Emlékeztek még a sorozat zenéjére, amit Robert Gulya komponált hozzá (több reklámfilm, vagy éppen a Hadik sorozat zenéit is ő szerezte)?

Esetleg hallgatnátok interjút a harmadik résszel – meg a sorozattal- kapcsolatban a Youtube csatornámon? Az alábbi linken lehet feliratkozni.

Bizony kérem, a Triannita lovagok ismét felveszik  az „Y” keresztes és fekete palástjaikat, kivonják kardjaikat és teszik amit esküjük diktál.

Érkeznek régi és új arcok a kötetben, olvashatunk új és régebbi helyszínekről, ott lehetünk mezőkön zajló csatában és várostromnál, de láthatjuk felépülni a Pelveth királyság új arcát…

Lovagok, kardok, páncélok, szélben lobogó zászlók és pajzsokon fénylő címerek közt nem kevés történéssel várja hű olvasóit a krónika harmadik kötete, amit ismét a Helma Kiadó jelentetett meg.

Köszönöm a kiadónak ismét a segítséget, a megújult és innovatív kiadást, s remélem ismét több kalandra éhes Olvasó keresi majd szereplőima digitális oldalakon!

Na és ne feledjétek: „Védelmezd a gyengét és győzni fogsz!”