A Triannita 4. – A sámán álma

 Volt idő, mikoron a háborúk után megnyugodott mindenki; a parasztok dolgoztak, a főurak irányítottak, a szerzetesek tanították a hitet, s a lovagok segítettek… 
Az évszakok ugyanúgy váltották egymást, mint ahogy az éjjelt követi a nap, vagy ahogy az öreg elmegy és helyébe érkezik a fiatal.

Egykoron Pelvethia trónját elbitorolták, majd a békeőrzők megvívták a csatát és felszabadítva az országot, visszaadták azt a népnek és megválasztott királyának. Majd jött a homályból egy fivér is, ki végül az igazság árán meglakolt tetteiért, mert harcosokat toborzott ura, s egyben saját bátyja ellen.

De a serege a királynak és azok, kiket Triannitáknak hívtak ott voltak és ha sok élet árán is, de a normális kerékvágásba terelték a valóságot. 
Tizennyolc évvel később a meglakolt Thord vezér fia előtűnik a homályból, s saját szövetséget alakít: a Fekete Sas Testvériséget.
Arra esküsznek fel, hogy megbosszulják a volt apa, a volt hatalmas vezér halálát Sir Benjamin Bringén és mindazokon, kik tehetnek gyalázatos megöléséről.
Ehhez pedig sámánjuk szavát kérik, ki megkezdi révülését… 

A sorozat kötetei nyomtatott formában már nem kaphatóak ( esetleg elvétve az interneten és még pár kötet az Underground Kiadónál).

Információért keressenek az elérhetőségeimen!