Pár napon belül megjelenik az „Az utolsó űrhajó” antológia!

Réges-régen, egy távoli galaxisban…

Ezzel is kezdhetném soraim, bár nem tudom George Lucas mit szólna hozzá? 😀 Inkább úgy indítom:

Valamikor régen eldöntöttük a Nyuszi-nyugger Szövetség íróknak irodalmi csoportban- már szinte hagyományként a korábbiakhoz-, hogy ismét összerakunk egy gyűjteményt. Mint korábban, most is többen vállalkoztunk az írásra, s még az sem riasztott el többünket, hogy a műfajt most Szemán Zoltán indíttatására a sci-fi zsánerben határoztuk meg.

Zoltán barátomnak (aki maga több sci-fi regényt is a magáénak tudhat sok más mellett ) ez nem volt idegen, de nekem…mit is mondjak? Bevállaltam egy novellát, mert kedvelem a kihívásokat. Igaz, hogy korábban már egyet írtam egy másik gyűjteményhez, de azt hiszem ismét a nulláról indítottam a gépelést, amikor nekiálltam megírni az új történetet…

Olvasni, nézni egy sci-fi kalandot más, mint írni, de jött egy gondolat és mire észbekaptam, a sztori fele megvolt. Na de egy fél történettel nem lehetek ott a közösben, hogy is legyen tovább? Végül egy kis segítség innen, egy kedves szerzőtárs beszállása onnan) ezért is lett a mű végül két szerző írása ) és mire észbekaptam, mire elérkezett a többi novella begyűjtése, elkészült a mű is. Hűűű… 😀

Szerintem ismét ujjászülettem és hogy ezt méltóan tehessem meg a Nyuszis gyűjteményben, bemutatom nektek új „én”-em, aki a sci-fi-ben alkotott: Ian N. Draas-t…

Az antológia még tartalmazza Szemán Zoltán, Tiszlavicz Mária, Remi Dalmore, Anita Boza, Monos Anett, Suba Zsolt, Ian N. Draas – Drake Beckett (ugye ez lennék én s a szerzőtársam) és Tarja Kauppinnen történeteit is és ahogy fent olvashattátok, az „Az utolsó űrhajó” címmel jelent meg.

A borítót Ambrús Renátának köszönhetjük és ezen kívül megannyi csoportbeli társunk dolgozott a csak és kizárólag elektronikus és ingyenes formában megjelent kötetünkön.

Illetve itt van a kötet ajánló trailere is, amiért pedig Szemán Zoltán barátom illeti az elismerés:

Mindenkinek óriási hálám a segítségért, a munkájáért, az odaadásáért és a sok-sok átizgult óráért!

A könyvet letölthetitek a legnépszerűbbe-book oldalakról, s amint megjelent még több platformon, hozom a hírt!

S hogy miről szól az én történetem a könyvben?

A címe: Az MI ihlete…, s csak annyit előre belőle, hogyha valaki megalkot egy olyan könyvet, amiben a történet rá képes hangolódni az olvasó agyhullámaira, s aztán ez oda-vissza hatást és újabb ördögi köröket képes generálni, annak ki tudja mi lehet a vége?

A könyv írja magát, az olvasó agya variálja a történetet, vagy a könyv képes valami félelmetesre magával az olvasóval? S mit tesz meg ezért az ember, aki feltalálta a módozatot és mit akar ezért más?

A többi novelláról pedig szigorúan csak akkor beszélgethetek veletek, ha már elolvastátok a gyűjteményt! 😀

Kapcsoljátok be a mesterséges gravitációt, indítsátok az űrutazást és irány a letöltő oldal galaxisa!