Megjelent A sárkánynász követe!

Valaki azt mondta egyszer, s talán nemcsak ő, s nemcsak egyszer mondta-, hogy egy szerzőnek egy könyv megjelenése olyan, mintha gyermeke születne. A hasonlat kedves és talán valahol igaz is, de mi a helyzet, ha ez már a 14-dik születés? 

Örömmel adom közhirré, hogy bő egy évnyi munka után megjelent legújabb kötetem J.A.A. Donath írói nevem alatt, a „A sárkánynász követe” címmel. 

Korábban meséltem arról a folyamatról, mikor még csak készült, de most már bizony könyv alakban létezik és engedem is szabadjára, azaz az olvasók kezébe, szeme elé! 

Korábban, még a Triannita sorozat előtt nem nagyon olvastam túl sok fantasy írótól. Voltak kötelezőek, akadt egy-két olyan, ami lekerült a könyvtári polcról, de amikor írni kezdtem, sosem gondoltam volna, hogy ebben a műfajban –is- publikálok majd. S bizony ez is elérkezett… 

Eme új könyvem vérbeli fantasy. Akad benne más lény is mint az ember- naná, hiszen sárkány van a címben is-, mágia, kalandok sora, harcok és még egy csepp erotika is!  

A kötet sok oldalon keresztül vezeti az olvasót a főhősömmel együtt, hogy végigkísérje azon az úton, ahol egyetlen célt követ: segítsen az emberiségen. Ezt pedig úgy teszi, hogy közben emberekkel és lényekkel találkozik; van, aki segíti, s akad olyan is, aki megpróbálja megakadályozni célja beteljesítésében. 

Izgulhatunk a hősünkért, a barátaiért, a világért, amiért küzd? Szoríthatunk érte, amikor egy gonosz lénnyel küzd, érezhetjük azt, amit ő és láthatjuk azokat a világokat, ahol megfordul? 

Íme álljon itt a hátlap szövege,hogy megízlelés után kedvet kaphasson az, aki belevetné magát a nem éppen evilági kalandozásba:  

*** 

„Neked szól ez a könyv, ha szereted a fantáziaregényeket! S ha képes vagy beleélni magad egy olyan harcos helyébe, akinek a világot kell megvédenie a káosztól. 

Az úton, amire Akrallt a sámánmágusok és Táltosasszony indítják el, különféle furcsa lényekkel kell megküzdenie, mire eléri célját. Azaz északról indulva megtalálja délen a fekete Draago Vaara sárkánynagyurat, és sikerül meggyőznie, hogy ejtse meg az újabb násztáncot Astrillával, az északi, fehér sárkányasszonnyal. 

Bár főhősünknek, az embernek nincs valós múltja, csak jelene, ami a küldetéseként és jövőjeként is ködbe vesző… 

Számtalan esetben bizonyítja az erejét, a kitartását és kap illetve ad bizalmat különféle lényektől és lényeknek, míg végül sorsa beteljesedik. Az izgalmas cselekmény kibontakozását a szereplők folyton változó külsejének, fegyvereinek, környezetének, továbbá a jeges hegyektől a forró sivatagig megjelenő tájaknak igen részletes leírása színesíti.”  

*** 

Mivel a könyv magánkiadásban jelent meg, az érdeklődők keressenek itt az oldalon bátran! 

J.A.A. Donath / Jenei András