Jóóóóó estét kedves Olvasók! :D

Mint jeleztem, a régi weboldalam technikai okok miatt megszűnt és lám: itt is lennék az újjal, s egy új, friss és webnyitó blogbejegyzéssel!

Az informatika, az online tér folyton megújul, minduntalan változik és fejlődik. Úgy alakult – talán a sors akarta, talán más-, hogy nekem is lépni kellett és követni azt, amit mostanában nagyon csúnya szóval innovációnak hívnak… Én hadd írjam, hogy „megújulás”.

Mától már láthatjátok, hogy hol és miképp találjátok meg a rólam szóló tartalmakat.  Lesz itt cikk a mindennapokból- friss hírek, gondolatok, események és ami belefér-, eléritek a könyveimet – betekintővel, információval arról, hol és hogyan juthattok hozzá, meg borító-, megismerhettek az életrajzomból, valamint belekukkanthattok a médiaszerepléseimbe, illetve láthatjátok eddig milyen díjakat értem el.  No és természetesen amellett, hogy közvetlen linkkel átugorhattok más oldalaimra, mint a Facebook és a moly, valamint a szintén megújult YouTube csatornám, a felfrissített kapcsolati űrlapon írhattok is nekem azonnal! 😀

Ám gondoltam mindenkire- régi és új Olvasók; meg azok, akik még nem olvastak minden bejegyzésemből-, így a régebbi cikkeket is magammal hoztam ide… 😀

Itt egy kis számszerűségi mutató arról, hogy mivel indítottam, indítottuk ezt az új oldalt:

– összesen jelenleg 105 oldal van

– ebből 72 blog cikk

– 22 könyv oldal

– 118 kép

Szeretném megköszönni Káró Adrienn-nek és  Balázs Csiki Tamás-nak a sok munkát és a segítséget, amivel életrekeltették ezt az oldalt! Illetve mindenkinek, aki eddig, vagy ezután segít abban, hogy az írás tőlem eljusson hozzátok!

Remélem ez a leegyszerűsített és kényelmes, újszerű és letisztult honlapom még több embert vonz majd felém és az írásaimhoz!

Keressetek, írjatok, nézzetek és olvassatok, várok mindenkit szeretettel!