Hamarosan érkezik a Napszikrák!

Két évvel ezelőtt, amikor leutaztam szülőfalumba, hogy megmutassam az ott játszódó történelmi regényem, egy kicsit sétáltam és nosztalgiáztam.

Beszívtam orromon  az ottani levegőt, az igazi vidéki illatokat. Éreztem bőrömön a természetet; a növények árnyékát a tavaszi melegben,s le is ültem azért, hogy testem és lelkem átvegye az otthon szívdobbanásait. S már ekkor tudtam: mindaz amit érzek, ami eszembe jut és ami majd még jön magától a helytől is függetlenül – akármi olyan is, aminek nincs kötődése a faluhoz-, le fogom írni. Ha pedig leírom,  bizony össze fog jönni egy újabb novelláskötetem. Sorban a negyedik…

Közben elment két év és mostanra értünk el oda, ami már a célegyenes. Mert a novellák- mind a húsz; ugyanúgy, mint a korábbi köteteknél- megíródtak és napokon belül megkezdik a nyomda felé utolsó útjukat!

Tartottam magam a korábbi koncepciómhoz: húsz írás  kell legyen ebben a kötetben is; a cím is  hasonlóan az előzőekhez a nagy ból a több kisebbet tükrözze; a borító a tervező gondolatát és érzelmeit, álmait adja vissza a címhez; tartalmazzon több zsánert is egyszerre, na és adjon minél többet belőlem.

A húsz írás megvan, (emlékezetek, fiktív és félig kitalált történetek valós alapokkal, korábban már máshol megjelent, de egyben még nem összeszedett novellák, álmok és vágyak  történetei mélyebb gondolatokkal, véleményem megformált alakban, múltban és jelenben, jövőben játszódó sztorik ) s várják majd az Olvasókat.

A borítót már korábban megmutattuk a készítőjével, de most tudom: egészen más lesz amikor majd kézbe lehet venni (figyelem: ez a kötet dupla olyan vastag lesz, mint a másik három) és úgy nézi az ember amit ott lát. Kiss Fanni Flóra- aki egyébként a szerkesztést, a tördelést is végezte- olyan világot mutat meg a képpel, meg persze a borító minden további elemével a kötetről és tartalmáról, amiben ott van minden. A történetek  mélysége, élete és megszületése; a zsánerek sokasága és mondanivalójuk ideje, színei. Itt és majd még máshol is köszönöm neki a segítségét és a munkáját!

Itt köszönöm meg a türelmét minden várakozó Olvasómnak, a már megjelent írások megjelenési lehetőségét biztosítóknak a teret és akkor figyeljük a hírt: érkezik…:D

Addig pedig aki hosszabb írásaim keresné, nézzen szét itt az oldalamon, ha pedig rövidebbekre vágyna, iránya kapcsolati űrlap, vagy Gépész hangoskönyv oldala, ahol az ő felolvasásában az eddigi három kötet hallható!