Megjelent a történelmi regényem!

Hosszú és kemény, sok részlettől gazdag munka után végre bejelenthetem:

Megjelent a „Hol fogantam, ott leszen sírod” című történelmi regényem!

Az elmúlt időszakban már sok mindent olvashattatok erről; miből nyertem információkat a történelmi hitelességhez, miért írtam meg ezt a szülőfalum egyik részéről szóló regényt, vagy mi minden segített, akadályozott, fékezett, adott lendületet a befejezéshez.  Meséltem nektek emlékekről, érzésekről, kutatásról és írásról; mutattam régi, kreált, vagy éppen friss képeket Csajágról és magáról a regény alapját biztosító Röcsöge-dombról…

Megannyi óra, elfogyasztott kávé (erről már volt poszt a Facebook írói oldalamon is), elszívott pipa van mögöttem; megszámlálhatatlan óra írás, könyv elolvasása és zenehallgatás,  majd a szerkesztőmmel – Kiss Ildikóval –, grafikusommal – Kiss Fanni Flóra –  való közös munka után elérkezhetett ez a nap is!

Mi mindent nyertem a könyv megírásával, a megjelenésével, a belefektetett órákkal, hetekkel, hónapokkal?

Leginkább tudást, izgalmat, némi kézfájdalmat a gépelésekkor és rengeteg örömöt is.  Én azonban azt remélem, hogy amint az olvasóim – azaz ti és Önök – kézbeveszik majd a regényt, s elolvassák, akkor nemcsak egy újabb rajongót, de  egy-egy elégedett embert is kapok egyben.

Mi maradt még hátra, hiszen olvashattatok már belőle részletet, láthattátok a borítót, megpillanthattátok a fülszöveget és járhattatok velem a múltban és a jelenben Csajágon ezek után?

Hát csak annyi, hogy kézbevegyétek a kötetet, beszippanthasson benneteket a történelmi regény arról, ahogy szülőfalum egyik részéről, a Röcsöge-dombról elmesélem – elmeséltetem – nevének legendáját…

Nagy hála mindenkinek, aki a regény létrejöttében segített; barátok, bétázók, ismerősök és ismeretlenek járultak hozzá egy álom megvalósulásához… Köszönöm! 

Köszönöm kitartó türelmeteket, a könyvért pedig keressetek vagy itt az üzenetküldő panelen át, vagy pedig a Facebook oldalakon keresztül üzenet formájában!

Minden megosztást külön megköszönök és jó kalandozást a XVI. századi magyarország Török hódoltságában, az egykori Csajág faluban és…