Megjelent a Mítoszok ködében antológia!

Mítoszok ködében antológia

Már azért susogják a fák és bokrok levelei, mormogják a tüzek és sziklák, fütyüli a szél – no és már látható volt a hír a közösségiken is-, hogy megjelent a Mítoszok ködében című antológia, amit ismét a Nyuszi-nyugger szövetség íróknak alkotói csoportunk hozott össze…

Láthattátok már a könyvajánlót

hiszen erről már adtam hírt, de akkor álljon itt a fülszöveg is segítségképp azoknak, akik már várták: 

„Hajdanán tábortűz mellett hallgatták az emberek a történeteket titokzatos erőkről, távoli tájaktól, csodatévő vagy pusztító lényekről. A történetekből legenda, a legendákból mítosz született.

E kötettel téren és időn átívelő utazásra hívjuk az olvasót – Mezopotámia vidékeiről indulva, keresztül a dél-amerikai dzsungeleken, Egyiptom titokzatos földjén át, az ősmagyar mondák szárnyán egészen a középkori Japánig.

Utunk során újra felélednek valkűrök, főnixek, nefilimek, a Minótaurosz és az azték Kígyóisten is.

Tizenhét, különböző zsánerű novella bizonyítja be: mítoszok varázsa a mai napig körbevesz bennünket.

A kötetet az egyes novellák tartalmi elemei miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk!”

A könyvben az alábbi szerzők publikáltak:

Szemán Zoltán két írással, Tímea Koppány, J.A.A. Donath (ugye ez lennék én ), Bedő G. Messalina, Anita Boza, Elizabeth, Pádár Csernus Vivien, Enic, John Caldwell, Suba Zsolt, Tiszlavicz Mária, Galuska László Pál, Farkas Bíborka két írással, Balogh Krisztina és Remy Dalmore.

Letölthető ingyen – vagy esetlegesen szolgáltatók miatt párszáz forintért a nagyobb platformokról:

Mítoszok ködében: Mitikus antológia

vagy még itt is:

Mítoszok ködében – Mitikus antológia

Hamarosan a moly.hu oldalon – ha már azóta nem tették aktívvá- is ott lesz az adatlapja, bejelölhetitek, s írhattok bátran véleményt majd!

Köszönöm minden Nyuszis alkotótársamnak, a kötet szerkesztőinek, korrektorának és bétájának a munkáját, s köszönet Ambrús Reninek a borítóért, valamint Szemán Zoltánnak még egyszer a trailerért és a többiért is!

Jó olvasást a történetekhez!