Meghívtak a Küngösi Sportnap és bográcspiknikre!

Miután Csajágon sikeresen és sok gazdag élménnyel lezajlott a „Hol fogantam, ott leszen sírod” című kötetem bemutatója, nemsokkal később érkezett a felkérés:

„Szívesen látnánk a Küngösi Sportnapon és bográcspikniken is egy könyvbemutatóra, beszélgetésre!”

(Küngös nemcsak a szülőfalum – Csajág – mellett élő és hasonló község Veszprém megyében, de említem is a történelmi regényemben… Na és valamikor még általános iskolában egy osztály idejéig jártam is oda…)

Nem is volt kérdés, hogy megköszöntem és „igen”-t mondtam, de azonnal kaptam mellé még azt a megtiszteltetést is, hogy Nemes Anna, aki díjas riporter, eljön és ő lesz a beszélgetőpartnerem!

Tehát várok mindenkit sok szeretettel majd

2022. október 1-jén Küngösre, a Küngösi Faluház és könyvtárba, 13.30-tól!

(Természetesen a napnak sok más és érdekes programja is lesz, amit érdemes majd előttem és utánnam is megtekinteni, kipróbálni, megnézni és megízlelni! Igyekszem majd addig még jelentkezni a Facebookon az írói oldalamon, de érdemes figyelni a Küngösi Faluház és Könyvtár, valamint a község közösségi oldalait… )

Cím: Kossuth Lajos utca 30. Küngös 8162

Megközelítése vagy az M7-es autópálya irányából Balatonfőkajár, Csajág felől, vagy Várpalota, Berhida felől a 7207-es főúton lehetséges, Volánbusz is közlekedik itt. 😀

Hozok a bemutatóra, bemutatkozóra  a történelmi regényem utánnyomásaiból is, meg pár régebbi kötetemből, s remélem régi és új ismerősökkel is találkozom.

Aki tud jöjjön és találkozzunk!