Kedves „ Hol fogantam, ott leszen sírod” – ra váró olvasóim!

Bár még mindig nem tudok nektek konkrét hírt adni, hogy mikor és hol jelenhet meg a történelmi regényem, de addig is hoztam két rövid szösszenetet helyette. 😀

Az egyik friss hírem, mint láthattátok a cikk címében: véglegesedett a regény címe…

Ez sem volt könnyű, de megérte!

A másik hírem, hogy bár elkészült a borítóterv,  amit most nem mutathatok meg nektek, de grafikusom írt pár sort arról, hogy milyen volt számára elkészíteni ezen kötetem borítóját:

„Őszintén szólva, ez a borító volt az eddigi legnehezebb munkám, ugyanis valahogy sehogy sem akart összeállni a kép. Sokat egyeztettünk Andrással, ötleteltem más kreatív szakemberekkel, segítettek az előolvasók és a szerkesztő is. Mégis valahogy csak kavargott a sok információ a fejemben és először nem igazán tudtam vizuálisan is megjeleníteni azokat a hangulatokat, érzéseket, amik a munka során bennem voltak. Számos borítóterv készült az elmúlt hetekben, de a legtöbbnél éreztük, hogy ez még nem az, amit a kezünkbe szeretnénk fogni. Ennyi változatot, azt hiszem még sosem készítettem. Korábban is dolgoztunk együtt Andrással, de akkor mindig elég határozott elképzelésem volt, hogy mit szeretnék és ez mindig működött is. Most valahogy minden más volt. Megküzdöttünk egymással, de úgy gondolom, hogy megérte. Szeretem az új kihívásokat, a sok új dolgot, amit tanulok egy-egy ilyen feladat során. Andrással pedig azt gondolom, hogy már elég összeszokott csapat lettünk, jól ismerjük egymás rigolyáit. J Köszönöm neki, hogy bízik bennem és lehetek a szeme egy ilyen kedves projekt megvalósításában.”

A munkáját és kitartását én is köszönöm!

Tőletek pedig türelmet kérek még, s jelzem, hogy ezen cikkhez tartozó képek a meg nem valósult tervekből kiemelt részek csak…

Tehát a könyv borítója nem biztos, hogy ezen elemeket fogja tartalmazni. 😀 Mindezt csak azért, hogy lássátok: egy ilyen kép elkészítése sem egyszerű.

Amíg újabb hírekkel jelentkezem, nézzetek szét itt a honlapon, olvassatok bele a köteteim betekintőibe is!