Bestseller a Triannita!

Kedves Olvasóim!

Már közeledik a Karácsony, de a minap egy meglepetéssel érkezett a hír, hogy a „Az első szövetség” című fantasy könyvem TOP#1 🏆BESTSELLER🏆 lett a GooglePlay-en fantasy/eposz kategóriában! 

A könyv eredetileg 2011-ben jelent meg „A kettős küldetés” címmel, (ezt ugye aztán az évek alatt követte még négy másik a teljes sorozatához a Triannitáknak ) ,de végül az Arte Tenebrarum Kiadó gondozásában megszületett az átszerkesztett és felújított változat.

A Triannita krónikák – Az első szövetség” új borítót és új kiadót kapott, s most az olvasóknak hála elérte a fent említett eredményét.

A Triannita lovagok világáról számtalan hír, cikk és poszt íródott az évek alatt, elkészült a sorozat trailere, saját zenét komponáltak hozzá, feleségem megajándékozott a lovagok palástjával és elkészült egy Triannita pecsétgyűrű is, hiszem: a lovagok és történetük  valamennyire saját életét éli.

 Itt a link, ahol olvashattok a tényről, amit fent említettem:

https://www.facebook.com/ArteTenebrarum/posts/1021962095027947

Nézzetek be a „könyveim” fül alá, olvassatok bele a kötetbe, illetve a többi részbe is; ugorjatok át a youtube csatornámra és  nézzétek meg a trailert és ha még nem ismernétek a mára már öt kötetre rúgó sorozatot, valamint az utolsó rész után játszódó  külön novellát is, ne habozzatok!

Köszönöm mindenkinek az elért eredményt, s leginkább az „Az első szövetség” gondozásáért, újrakiadásáért hálám az Arte Tenebrarum Kiadónak!